Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream är en hudkräm som är speciellt framtagen för att vårda och skydda torr och känslig hud.

Biotherm aquasource cica nutri cream hudkräm

Biotherm aquasource cica nutri cream hudkräm

Med sin unika formula är den en effektiv fuktgivare som återfuktar huden på djupet och gör den mjuk och smidig.

En av de aktiva ingredienserna i Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream är cica, även känd som Centella Asiatica, en växt som har många hudvårdande egenskaper. Cica är känt för sin förmåga att lugna och läka irriterad hud, och det är också en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler och miljöskador.

Denna hudkräm är också berikad med Life Plankton™, en unik ingrediens som hjälper till att stärka hudens naturliga försvar och förbättra dess elasticitet. Den är även berikad med sheasmör som är en rik och närande ingrediens som hjälper till att återfukta och mjukgöra huden.

Genom att regelbundet använda Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream kan du ge din hud den fukt och näring den behöver för att vara frisk och strålande. Den är även lämplig för känslig hud och kan användas både dag och natt för att ge optimalt skydd och vård.

Sammanfattningsvis är Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream en effektiv och närande hudkräm som är idealisk för torr och känslig hud. Med sin unika formula och kraftfulla ingredienser ger den din hud den fukt och näring den behöver för att må bra och se fantastisk ut.