Skönhet

Japanska hudvårdsprodukter

Under en längre tid har jag velat testa på Japanska hudvårdsprodukter från märket Naturie. Men dessa produkter är alltid slutsålda och är svåra att få tag i. Innan jul lyckades jag klicka hem två produkter och är så taggad på att testa på dom. Först vill jag göra slut på det jag redan har så det blir någon gång under januari eller februari. Men nu ska jag berätta lite närmare om dessa två hudvårdsprodukter.

 

Naturie Hatomugi Essence

 

Flaskan som ni ser på vänstra sidan är en populär produkt i Japan som heter Naturie Hatomugi Essence. Genom näringsrika ingredienser så minimeras fina linjer och motverkar hudens åldrande. Det är en lättflytande lotion med pärlkornsextrakt som håller huden mjuk och smidig samt återfuktar på djupet. Gillar att den milda formulan är fri från olja och är både fri från doft och färgämnen. Vid applicering ger det en känsla när fukten har trängt in ordentligt i huden. Funkar också väldigt bra under sommaren efter en dag i solen då den kyler ned rodnad och svalkar. Det finns också ekologiska hudvårdsprodukter som man kan prova.

 

Denna hudvårdsprodukt kan användas både i ansiktet och på hela kroppen samt på fyra olika sätt.

 

1. Som toner då man applicerar formulan med bomulspads efter ansiktet har blivit rengjort.

2. En ansiktsmask då man fuktar formulan med fyra stycken bomullsrondeller och låter det verka i 3-5 minuter.

3. En kroppslotion då man generöst applicerar produkten över hela kroppen efter dusch.

4. En återfuktande kropps- eller ansiktsmist kan den även användas som.

För att få en extra kylande effekt bör produkten förvaras i kylen.

 

En kollega som använder dessa produkter tipsade mig om att hälla i en mängd i en liten sprayflaska. Spraya formulan över ansiktet och sedan ska man klappa in i huden med händerna. Köpte en liten flaska inne på Normal för en billig peng som jag ska använda vid applicering.

 

 

Naturie Hatomugi

 

Nästa produkt är en fuktgivande gel som också har en pärlkornsextrakt som inte kladdar och återfuktar på djupet. Huden ska kännas fräsch och absorberas snabbt in huden utan att täppa till porerna samt ger en uppfriskade känsla. Fukten i huden håller hela dagen utan att kännas fet vilket passar mig perfekt. Denna gel är också oljefri, fri från färgämnen, alkohol och parfym samt kan användas både i ansiktet och på kroppen. Kan användas som ett serum, som hudkräm, återfuktande bas för makeup och som en ansiktsmask eller nattmask. Perfekt att denna produkt blir en uppfriskande allt-i-ett.

Min kollega som använder dessa produkter tipsade mig att använda denna gel efter ett serum.

 

 

Jag ska använda hudvårdsprodukter i den här ordningen:

 

1. Efter rengöring ska jag spraya på Naturie Hatomugi Essence och klappa in i huden med händerna.

2. Använda ett valfritt serum.

3. Genom att smörja in gelen Naturie Hatomugi så kommer även det valfria serumet verka djupare in i huden.

 

Det här är något som jag verkligen ser fram emot.

 

 

//PUSS