Under en längre tid har jag velat testa på Japanska hudvårdsprodukter från märket Naturie. Men dessa produkter är alltid slutsålda och är svåra att få tag i. Innan jul lyckades jag klicka hem två produkter och är så taggad på att testa på dom. Först vill jag göra slut på det jag redan har så det blir någon gång under januari eller februari. Men nu ska jag berätta lite närmare om dessa två hudvårdsprodukter.

Japanska hudvårdsprodukter från märket Naturie

Japanska hudvårdsprodukter från märket Naturie

Naturie Hatomugi Essence

 

Flaskan som ni ser på vänstra sidan är en populär produkt i Japan som heter Naturie Hatomugi Essence. Genom näringsrika ingredienser så minimeras fina linjer och motverkar hudens åldrande. Det är en lättflytande lotion med pärlkornsextrakt som håller huden mjuk och smidig samt återfuktar på djupet. Gillar att den milda formulan är fri från olja och är både fri från doft och färgämnen. Vid applicering ger det en känsla när fukten har trängt in ordentligt i huden. Funkar också väldigt bra under sommaren efter en dag i solen då den kyler ned rodnad och svalkar. Det finns också ekologiska hudvårdsprodukter som man kan prova.

 

Denna hudvårdsprodukt kan användas både i ansiktet och på hela kroppen samt på fyra olika sätt.

 

1. Som toner då man applicerar formulan med bomulspads efter ansiktet har blivit rengjort.

2. En ansiktsmask då man fuktar formulan med fyra stycken bomullsrondeller och låter det verka i 3-5 minuter.

3. En kroppslotion då man generöst applicerar produkten över hela kroppen efter dusch.

4. En återfuktande kropps- eller ansiktsmist kan den även användas som.

För att få en extra kylande effekt bör produkten förvaras i kylen.

 

En kollega som använder dessa produkter tipsade mig om att hälla i en mängd i en liten sprayflaska. Spraya formulan över ansiktet och sedan ska man klappa in i huden med händerna. Köpte en liten flaska inne på Normal för en billig peng som jag ska använda vid applicering.