Varje gång man sjukskriver sig så förlorar man massor av pengar. Varje gång någon av ens barn blir sjuka stannar man också hemma och förlorar pengar. Har man eget företag och har bokat in kunder men börjar känna sig sjuk så brukar man avboka mötet som kunde leda till stora affärer. En sak jag har märkt att man får bara en gång att visa fram sina talanger nästa gång brukar folk inte vilja boka om ett möte.

Därför är tid pengar och därför ska man vara så frisk som möjligt för att inte gå miste om pengar bara för att man råkade bli sjuk om och om igen. Det finns vissa människor som brukar skylla på att deras barn är sjuka när de vill avboka ett möte. När folk också hittar på massa ursäkter för att slippa möten ska du inte boka ännu ett möte med dem det är helt onödigt. Det går aldrig att springa efter folk som hela tiden vill bli jagade och väljer bort viktiga möten.

Du kan också bli sjuk om du stressar och springer efter folk som inte förstår bättre. Under nästan 6 månader sprang jag efter en person inom hälsobranschen för att boka in ett möte som aldrig blev av. Hon kom med olika ursäkter varje gång och till slut gav jag helt upp.

Om folk nu är så sjuka på riktigt varför tar de inga kosttillskott för att tex stärka sitt immunförsvar? Det finns ju kosttillskott för massor av olika behov beroende på vad det är som just du och din kropp behöver. Vi alla är olika och har olika gener. Vissa tex behöver mer magnesium eller zink om de tex lider av huvudvärk ofta. Vissa kanske behöver mer protein för att de tränar mer än andra eller har ett rörligare jobb. Tex folk som jobbar inom restaurang och café branschen behöver verkligen kosttillskott i form av MCT-olja för rörliga ben och protein för att stärka sina ben och bli uthålligare. MCT oljan är vegan så du som verkligen värnar om djur och är djurvän kan använda denna. Folk har blivit mer medvetna och väljer veganska produkter framför animaliska. Nu blir också djuren mer tama mot människor då vi går över mer och mer till att bli veganer för att inte utrota våra djur för våra egna behov.

Alla är vi som sagt väldigt olika och har olika behov. Man får också prova sig fram vad som passar just dig bäst. Själv har jag just nu behov av långa promenader och få frisk luft. Trots detta tar jag även kosttillskott för att stärka mig själv och för att må bättre. Jag jobbar inom skönhet och jag vet hur viktigt det är att även se frisk ut om du ska kunna föregå med gott exempel.