Inlägg

För dig som inte tål parfym

Om du är känslig för parfym ska du även välja tvättmedel och sköljmedel som är parfymfritt

Du kan använda tvättmedel och sköljmedel som har parfym fast då en liten mängd. Sedan ska du späda ut det med parfymfria alternativ.

Det kan alltid vara svårt att förklara för folk att du är känslig för parfym speciellt om de har ett stort ego. Folk blir direkt sura när du talar om för dem att använda mindre för att du är känslig. Det finns folk som jobbar inom sjukvård som inte får ha parfym och när de kliver utanför så sprayar de flera gånger som om folk utanför sjukhuset vore hur tåliga som helst. Jag poängterade detta en gång för en väninna som blev otroligt arg på mig.

Om hon nu jobbar inom sjukvård och förstår att det finns allergiker varför får inte jag vara en av dem? Ibland undrar jag vad den här personen tänker med när man inte ens kan föra en normal konversation utan att hon brusar upp och kallar mig för ohövlig . Jag tycker snarare att det är hon som är ohövlig som inte kan respektera utan sätter på sig mer och mer parfym varje gång vi ses.

Interim management finner du hos företaget Scandinavian Executive, det som är bra med en interim är att ni först får känna av varandra för att sedan avgöra om det är rätt samarbete för just er och företaget.