Cheirosa, Cheirosa, Cheirosa
Är en term som används i Brasilien som betyder att dofta så otroligt gott.
Tycker man om varma somriga dofter är denna mist för både hud och hår, denna fantastiska body Cream och aluminium fria deodorant från Sol de Janeiro som luktar något otroligt gott!

Top noter av: pistasch och mandel.
Hjärtnoter av: Heliotrope och Jasmine blad.
Bas Noter av: Vanilj, Saltad Karamell och sandelträ.

Sol de Janeiro Bum Bum Cream är en prisbelönt STOR favorit

Sol de Janeiro Bum Bum Cream är en prisbelönt STOR favorit

Sol de Janeiro Bum Bum Cream är en prisbelönt STOR favorit

hos många som ger huden ett slätare utseende och lyxig mjuk finish. Eftersom Bum Bum Cream är en inspiration från Brasiliens bum bum-trend som involverar de tightaste jeansen och de minsta bikinitrosorna, är den gjord och ska dra åt och strama upp huden, vilket ger din kropp ett snygg finish och känsla tack vare en näringsrik cocktail av ingredienser.

Bum Bum Cream är formulerad med guaraná-extrakt vilket är fem gånger så rik på koffein som kaffe, därför ger krämen energi och fräschar upp din hy och hjälper till att med att få en mer effektiv cirkulation och jämna ut hudens yta. En återfuktande blandning av cupuaçusmör, açaíolja samt kokosnötolja som låser in fukt för att motverka torrhet. Denna creamy blandning är rik på fettsyror, antioxidanter, fytosteroler och polyfenoler och ger huden ett avundsvärd lyster. Paranötter hackas in för att stödja vitalitet tillsammans med mineralrik Amazonian guayusa – en rik källa till aminosyror.

Sen har vi deras fantastiska mist Cheriosa 62 som funkar på kroppen så som håret, misten gjordes med samma doft som Bum Bum Cream eftersom att den vart en cult favorit.
I misten har vi samma varma toner som i krämen och dessa luktar verkligen semester. 

Sist men inte mist. Eftersom båda krämen och misten är en storfavorit så gjordes även en deodorant i samma serie. Deodoranten är aluminiumfri, plus att den hjälper till att avlägsna svett lukten under armarna. Den naturligt framställda formeln på 98 % är infunderad med samma underbara somriga doft av pistage och saltad karamell, som gör att du känner dig fräsch hela dagen. Deon har också en lugnande effekt. 

Däremot bör det tilläggas att deon kan ta lite tid att torka, därför rekommenderar jag att vänta nån minut innan du klär på dig. Dessutom är alla tre produkter fria från parabener, soja, konstgjorda färgämnen, ftalater, sulfater och mineralolja och är lämplig för veganer och är cruelty-free.