Makeup/Smink, Skönhet

Prisvärd smink från Essence

“Inlägget innehåller annonslänkar”

 

Märket Essence har väldigt prisvärda produkter till låga priser och jag gillar deras sortiment. Trots deras låga priser så tycker jag ändå att produkterna är bra och känns betydligt lyxigare. Dyrt behöver inte alltid vara bäst och budgetalternativ kan vara riktigt bra.

Behövde fylla på sminkväskan och klickade då hem några produkter från Essence. Vill verkligen tipsa er om deras sortiment och ska visa er mina senaste köp.

 

Produkterna och priserna

 

Det blev en palett med contouring för ynka 45 kronor, Juicy Bomb Shiny Lipgloss för 15 kronor styck och valde två läppglans i två olika färger för 26 kronor styck. Ja ni hör hur billigt det är men som sagt så känns produkterna mycket lyxigare trots priset. Contouringen använder jag just nu och tycker att den är riktigt bra och läppglansen känns återfuktande sitter bra.

Här nedanför får ni se lite en tydligare bild på mina två valfria färger på läppglanset. Den ena är mörkare i färgen och den andra har en mer naturlig färg. Självklart finns det många fler färger att välja emellan som också är otroligt fina.

 

 

Behövde också ett serum för ansiktet och blev nyfiken på att testa en från samma märke.

Serumet är tillverkat av 93% naturliga ingredienser och är berikad med niacinamid och vattenmelonvatten. Kan användas som en del av hudvårdsrutinen eller som bas till smink. Gör huden extra mjuk och mycket fukt samt absorberas snabbt in i huden. Dessutom kostar Hello, Good Stuff bara 54 kronor och det finns fler alternativ för olika hudtyper.

Har inte testat den ännu men återkommer med mina personliga recensioner när jag har gjort det.

 

 

Handkräm på köpet

 

Fick också en handkräm gratis på köpet men den är inte från samma märke. Handkräm behövs verkligen nu under vintern när man blir sådär extra torr så det passade mig perfekt. För mycket handkräm kan man ändå inte ha och gillar när man kan få gratis produkter på köpet.

 

 

Det här är inte första gången jag beställer hem smink från märket Essence utan har många fler produkter hemma. Tycker om deras produkter och bra produkter behöver som sagt inte alltid vara dyra. Kan verkligen rekommendera produkter från märket Essence.

Nästa gång jag behöver fylla på min sminkväska så kommer jag klicka hem fler från märket. Vill också testa på andra produkter som jag inte har testat på tidigare.

 

Vill ni kika in deras breda sortiment så hittar ni produkterna via den här länken <—

 

 

//PUSS