Dagbok

Välkommen till min nya blogg

Välkommen till min nya blogg som jag har fått ta över och det är riktigt roligt att ha en till. Bara så att ni vet så är det här första inlägget som kommer ifrån mig och jag är så taggad. Läs gärna alla inlägg som redan finns för dom är riktigt bra men kommer inte ifrån mig. Vill vara tydlig med det så att ni inte blir förvirrade med framtida inlägg här på bloggen.

Men på den här bloggen har jag en nisch och det är inom skönhet. Välkomna till Nettis skönhet och nu ska jag berätta lite mer.

 

 

Lite mer om mig

 

Jag har bloggat i snart 10 år och ni hittar min riktiga blogg här som heter Netti Starby <—. Där bloggar jag om min vardag, psykisk ohälsa, skönhet, mode, inredning och ger massor av inspiration och tips. Tanken bakom den här bloggen är att det ska vara fokus på skönhet och därför tackade jag ja till att ta över denna blogg. Jag har även ett stort intresse för Japan och deras kultur och kommer att lyfta det mer här än på min originala blogg.

 

Annars så ser ni på bilderna mitt löjliga kontor som jag har i mitt hem men jag älskar det. Blir extra glad i själen av mycket rosa och barnsliga saker. En annan sak angående min header!

 

 

En annan sak angående min header

 

Kan tänka mig att man kan undra varför jag har japanska tecken i min header under mitt namn? Jo ifall ni undrar det så står det skönhet på japanska under mitt namn. Något som jag verkligen ville ha eftersom jag dras mycket till det landet. Ni som har följt min Netti Starby blogg har förmodligen sett mina tatueringar. På ett av dom står de på japanska 精神力 som betyder mental kraft på svenska. Jag har fått jobba med mitt inre efter att ha gått in i väggen och har det som en slags påminnelse. Det är ändå en del av mitt liv.

Angående skönhet så finns det även många bra skönhetsprodukter som jag ska tipsa er om. Samtidigt blir det en utmaning för mig för jag är så taggad inför den här resan.

 

Skillnaden mellan den här bloggen och min andra är att här kommer jag inte att blogga varje dag. Det kommer att bli 2-3 inlägg i månaden inom skönhet och dessa inlägg kommer att vara mer välskrivna. Ska självklart vara personlig för annars är det inte kul. När jag tipsar er om något så delar jag även med mig av lite till och har redan flera tips på lager. Skönhet har ett sådant brett sortiment och jag älskar speciellt hudvårdsprodukter. Så här får ni läsa om skönhet med några glimtar från japan och mitt personliga jag. Hoppas att ni vill hänga med.

 

 

//PUSS