Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Älskar väskor

Kan man ha för få

Jag vet inte varför jag älskar väskor så mycket. Man ska ju ha med sig det man behöver när man går ut, men ibland vill man ha mer och ibland nästan ingenting. Och då måste man ju ha flera väskor. Och att se till att väskan matchar det man har på sig är ju ännu roligare.

Vissa tycker att det räcker kanske bara med en liten väska och en större om man behöver eller ska resa bort, men jag har en hel del av varje så jag har att byta med. Ibland hittar jag dom i nån affär eller ett torg, men ibland också på nätet. Och då kan man också köpa väskor i set som hör ihop i olika storlekar. Det är ganska kul och fint. Speciellt när man åker bort och har en större väska i handen, men en likadan på axeln med det viktigaste som plånbok, nycklar och kanske mobil. Och idag finns det tom mobilskal som passar ihop med din väska.

Har du en skinn- eller läderväska ska du försöka torka av den lite då och då med en fuktig trasa för att se till att den är ren och fin. Annars är det risk att det spricker i materialet om du inte använder den så ofta. Har du fått en fettfläck på väskan ska du försöka undvika vatten och torka av med en trasa istället. Och se till att den inte ligger ihoptryckt så det blir fula veck på den.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »