Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Svårt med vaccinet

 

Idag vill jag berätta hur det har varit för mig att ta vaccinet.

För att börja med jag har inte kunnat ta vaccinet pga min nuvarande hälsa, när jag fick mina tider då hade jag en förkylning som borde ha gått över innom en vecka. Istället brev det mer komplicerat än så och tog nästan en månad, jag hade fått bronkit och då kunde jag inte vaccinerats.

Jag fick Corona i December och har fått mer andnings problem efteråt plus att jag har astma och andra krönika allergier som gör svårt för mig att jag ta vaccinet nu läget, medans corona och efter corona har jag haft ont i ryggen speciellt när jag andas, hostar och nyser.

Just nu vet jag att många i Sverge har redan vaccinerat sig och andra antingen tror inte på vaccinet eller bara inte kan ta den, men själv tycker jag att vaccinet är inte 100% pålitlig. Jag känner personer som har redan vaccinerad sig har fått sina två doser och dom var friska sedan innan, men tyvärr så har dom avlidit efter vaccinet och jag säger inte att det är så för alla men jag tycker att vaccinet hjälper inte alla och jag önskar att vaccinet blir bättre i framtiden. 

Jag önskar er allt bästa!! ta hand om er!

 

Lämna ett svar

Translate »