Dagbok

Varje person har en komplex

 

 

Hej!

Idag vill jag dela med er min komplex som jag har just nu och det är min vikt!

Jag brukade väga 74-75 kg innan jag blev gravid det vill säga för ungefär 6 år sen, men efter min son föddes så fastnade jag i dom extra kilo,  fast jag hade redan några extra kilo men då kändes lättare att tappa bort dom och inte som nu som det har blivit mer och mer omöjlig!! allt jag har försökt har inte funkat, träna hemma fast väldig osäker pga min dålig knä (ligament ruptur högra knä) den är väldig ostabilt och jag är så rädd att det ska gå illa igen.

Sen alla dieter jag har provat men jag är inte en person som funkar med dieter, innan min son så tränade jag hemma och innan dess då har jag sportat mycket både i hemlandet och här, men det varvade ner lite när jag började jobba på lagret här i Uppsala men ändå man promenerade ganska mycket för att plocka varor, jag brukade göra 16 000 steg dagligen och även 20 000 det berodde på hur mycket jobb vi hade vissa dagar. 

Då hade jag inte behöv kontrollera maten så mycket utan att jag funkar bättre med övningar och motion, men nu är det lite svårt med knä skadan jag har och andra gamla skador från volleyboll bland annat, men viljan är starkare och jag ska inte ge upp så lätt!!

Jag hoppas ni har haft en fin dag! kom förbi min Instagram eller YouTube kanal som jag ska börja ladda upp ny innehåll ganska snart om det inte blir problem med redigeringen. namn på båda även på tiktok är sinara beauty

Vi ses!! ✌️