Berättelser

Misstänkt om Coronavirus, igen!!

Hej allihop!

 

Idag ville jag berätta lite om den här situation med Coronaviruset.

Första gången jag fick Corona var på slutet av December, jag använder kollektivtrafiken varje dag och har alltid munskydd men denna helg har jag mått väldig dålig, speciellt på morgonen jag har haft ont i halsen, täppta öron, ont i ryggen och Jag tror att denna gång har jag fått feber, jag hoppas verkligen att det är inte Corona igen!.

I morgon ska jag ringa till sjukhuset för Corona test, jag kommer inte kunna åka till jobbet med dom symtom jag har,  jag vill inte smitta någon på jobbet eftersom där jobbar flera som är 60+ och vissa är i riskgrupper. 

Tyvärr så spelar ingen roll om bara vissa personer använder munskydd men inte alla, då är det risken stor att man blir smittad även om man har munskydd eftersom man kan bära viruset i 14-22 dagar innan man vet att man har gjort testet, där efter tar 2-5 dagar att få resultatet om Covid testet och då är det viktig att man stannar hemma, men vissa gör inte det. 

Ta hand om er, drick mycket C vitamin det hjälper även om ni inte har viruset och drick mycket Te 🍵 ha en trevlig dag allihop!! ☺️