Dagbok

Oväntat nyhet

April/27/2021

I Lördags jobbade jag och då fick jag hjälpa i kaffet men jag kände mig väldig konstig, mådde inte bra alls hade typ illamående ändå jobbade jag från 11-16 

I måndags hade jag mer illamående men mest av allt hade jag mycket huvudvärk och det har gått en månad med den,  ändå får jag ingen hjälp och istället fick jag reda på att jag hade Gastrointerit (infektion i magen).

 Jag har varit hemma och det känns som symtomet känns nu mer och mer, magen svider och gör ont som när man är väldig hungrig men även om man äter man får en konstig känsla efteråt,  jag hoppas verkligen att min son inte får denna sjukdom men också att det går över snart.

Det känns bra att vara tillbaka på blogbiz och jag kommer att vara mer aktiv efter Juni månad, då kommer jag att spendera mer tid på Instagram med. 

 Ha en bra kväll allihopa!!