Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Torr hy

Hej Alla!! nu är jag tillbaka och kommer att skriva lite av allt på bloggen, men vi börjar med mina torra händer. Denna år har jag fått så torra höänder att det kommer sprickor och blöder, nu har jag fått ganska många så att jag har fått speciellt kräm från läkare men jag kan också rekommendera en kräm från The bodyshot som heter Hemp, den är jätte bra för torr hy.

Denna Kräm är så bra bara att det jag har fått är lite starkare för den att hjälpa mig med, jag har har också hittat en annan kräm från Dive som skyddar från batterier nu med corona tider passar den perfekt för alla, det kan ni hitta på butiken Normal för en bra pris!!

Jag önskar er en jätte fin dag, njut av solen och fina dagen ha det så bra!! ☺️☺️

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »