Okategoriserade

Caia cosmetics – vad är hypen?

Om du är minsta intresserad av smink så har du nog hört eller sett Caia cosmetics fladdra förbi vid tillfälle?

För dig som inte vet så är det Bianca Ingrossos sminkmärke som hon saluför bland annat via sin instagram.

Nu släpptes nyligen nya produkter och en ny kollektion och hypen kom dirrrrekt!

Folk blir som galna när det är ett nytt Caia släpp. Jag fattar nada. MEN jag har ju faktiskt inte provat produkterna så jag måste säga att jag egentligen kanske ska vara tyst. Eller handla!

Jag har därför surfat runt på Caias hemsida och försökt hitta information om de olika produkterna samt bilda mig en uppfattning om vad jag skulle behöva spendera för att kunna måla på mig ett helt ansikte. Är ni redo? För det första så hittar jag ingen foundation. Det gör att jag känner mig rätt dum också faktiskt, använder inte folk foundations längre? Är jag förlegad? Eller är det bara så att de inte har foundations och puder hos Caia? Jag tror och hoppas på det senare. Men det gör också att jag måste beställa produkter från fler märken än ett vilket inte känns så himla bra faktiskt. Jag vill kunna klicka hem alltihopa på en och samma gång, inte gå in på olika onlinebutiker eller fysiska butiker. Det ska vara smidigt när det dessutom är rätt kostsamt.

Jag tänker mig dessa produkter:

caia cosmetics

Rouge

Bronzer och highlighter

Setting spray

Ögonbrynskitet

Det är trist för jag kan verkligen inte tänka mig att ens beställa hem dessa produkter för att prova för jag vill inte behöva komplettera med andra märken. Mascara köper jag aldrig någon annan än den som är min personliga favorit, men övrigt smink testar jag gärna nytt. Om det är så att det finns foundations och puder men inte just nu, upplys mig gärna.