Okategoriserade

känn dig fin fast att du jobbar hemifrån.

Glas, Smink, Kosmetika, Kvinna, Ansikte, Porträtt

Hej hörrni nu i dessa tider när många jobbar hemifrån. Är det viktigt att man kan få känna sig fin precis som när man en gång gick till jobbet. Självklart är det olika på hur mycket man vill fixa sig och vad man är bekväm med. Själv älskar jag att bära smink och fixa håret.

Nu känner jag att jag har blivit mer bekväm utan att använda smink på samma sätt som jag gjort innan. Men det är fortfarande roligt och viktigt för mig att jag kan får känna mig extra fin. Dessutom ligger sminket mig varmt om hjärtat och bara älskar när man får leka med färg och form.

Hur ser eran morgonrutin ut ? själv så lägger jag stor vikt på att basen blir bra och sen jobbar jag men mindre produkter. Viktigt är det dessutom att ge huden rikligt med fukt. Ett bra serum och en bra dagkräm är a och o. Sen gärna en bra primer så att sminket sitter hela dagen.

På kvällarna har jag en kvällsrutin då jag gärna lägger en ansiktsmask och rengör huden på djupet. Samt en riktigt fet kvälls kräm. Så huden får rikligt med fukt och får tiden att återhämta sig.

Trevlig kväll.