Okategoriserade

trenden med risvatten fungerar det verkligen?

Det florerar många olika ny trender nu. Speciellt på sociala medier En av dom som jag oftast stöter på är risvatten. Man ska alltså tvätta håret med risvatten. Det man gör är att man kokar ris med dubbelt så mycket vatten. Efter att det har kokat en stund så häller man av vattnet i en ren behållare. och låter det stå i ca en vecka för att PH värdet ska sjuka till det normala. Många har jag sätt använder också någon form av olja i.

När ditt Ris vatten har stått en vecka är det redo att användas genom att man sprayar det i håret och låter det sitta i. Eller så väljer man att skölja hela håret och sen tvättar man ut det direkt en stund efter. Detta ska hjälpa håret att växa och få liv med mycket glans.

Jag funderar nu på att testa detta så har någon redan provat så kommentera gärna om hur det har fungerat för dig.

Trevlig kväll.