Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

jobba hemifrån eller inte ? Det finns andra lösningar.

sponsrat inlägg i samarbete med Brommakontorshotell.

Många jobbar idag hemifrån för vissa fungerar det jätte bra och för andra lite mindre bra. Många kanske saknar att ha en fysisk arbetsplats och faktisk få gå till jobbet. Jag pratade med en väninna till mig här om dagen. Hon jobbar vanligtvis på ett kontor men på grund av det som nu sker med denna pandemi så måste hon jobba hemifrån.

Hitta lösningar och förändra situationen.

Vi diskuterade hur vida hon skulle göra om hon va tvungen att fortsätta att jobba hemifrån. Samt om hon kanske skulle försöka få till ett ordentligt hemma kontor i så fall. Problemet för hennes del var bara att hon bodde så trångt och har två små barn hemma som ofta är hemma sjuka från förskolan. Det är viktigt för henne att hon kan jobba ostört när hon sitter i till exempel skype möten och det blir jobbigt när det är massa ljud runtikring och när hon blir avbruten.

 Kontorshotell kan vara en bra lösning.

Lösningen för hennes del blev faktiskt att boka ett kontorshotell dom dagarna hon behövde jobba ostört. På Brommakontorshotell Kan dom hjälpa just dig att hitta det du behöver som privat person eller bolag. samt så har dom en väldigt hög service och dom ligger centralt i Bromma. Nära flygplatsen och till naturen. Hon ringde mig när hon hade lunch rast samt passade på att ta en promenad runt lilsjön för att berätta hur bra och mysigt hon hade det.

Träffa människor och nya nätverk vilket kan leda till ny tänkande och mer energi. Att träffa människor i vardagen är för oss en stor del av våra liv. Och genom att jobba hemifrån så lever vi mer isolerat idag.

Så behöver du eller ditt företag hjälp med att hitta en lösning för ett kontorshotell. Då tycker jag  att du ska kika in på Brommakontorshotell så att du kan få den hjälpen du behöver.

 

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »