Inlägg

Husdjur ger healing

Att inreda sitt hem med husdjur av olika slag ger väldigt mycket healing.

Det finns bevis på när man har olika husdjur på ålderdomshem så har alla blivit lugnare. Både de gamla som är inlagda och de som jobbar inom äldrevården har blivit lugnare. En gång i tiden fanns det en häst som självmant brukade gå in till ett sjukhus och hälsa på de som var sjuka. Catering Uppsala har smörgåstårtor och heter restaurang kocken och kallskänkan.

catering uppsala

Hästen var medial

Denna häst kände på sig vilket rum han skulle gå in i. Hästen kände på sig vem på sjuhuset som var döende och gick in för att ge dem en sista tröst i livet. Detta har sedan spelats upp och delas väldigt flitigt på olika sociala medier.

Har du folk omkring dig som har kronisk smärta eller migrän?

Då ska du sätta upp bilder på olika posters med djur som kommer att ge dessa människor väldigt mycket lugn och ro. De kommer andas långsammare och känna att djuren är med dem. Man kan titta på djurets ögon och bara drömma sig bort. Detta är även något man kan använda sig av i sitt eget hem. När du väl känner dig dålig gå in i det rummet en sådan posters hänger och bara koppla av. Föreställ dig att när du tittar på djuret så läker den dig genom att djuret i sig skicka dig healing.  kocken och kallskänkan.

Är rävar verkligen listiga?

Man får alltid höra att rävar är så listiga. När en familj var på väg till akuten på Akademiska sjukhuset i Uppsala såg de en liten rävunge. De såg det som ett tecken att deras anhörige skulle klara sig. Den lilla rävungen såg ut som en leksak. Den såg ej listig ut utan såg bara allmänt oskyldig ut men kom med ett budskap till denna familj.

Familjen fick bra besked av läkaren tack vare denna lilla rävunge som de såg på vägen som kom med det finaste budskapen en hel familj kunde få. Ännu i dag tackar de den lilla rävungen med hela sitt hjärta.