Dagbok

Dag 7

Idag blir det sista dagen av min 7 dagars dagbok och har inte skrivit pga att jag har varit sjuk, ja jag har fått Corona virus och idag blir det åtta dagar då betyder det att jag smittar inte längre och kan gå ut men jag måste vänta två dagar till utan några symtom för säkerhetskull. kungahuset

Det var svårt att komma på om det var Corona eller min vanliga kronisk rinit men den första symtomen var trötthet, jag kände mig ovanlig trött så trött att jag somnade med vad som helst och kunde inte göra nåt på hela dagen.

Det har varit svårt eftersom man är själv med en fyra åring och måste ha styrkan även om man mår så dålig och trött, sen hade jag mycket huvudvärk och illamående men det har börjat gå över men inte helt bara igår kväll började jag känna mig illamående igen, huvudvärken kommer och går men det som inte går helt är tröttheten…..ni kanske tror att det kan vara vädret men nej!! en annan symtom är yrsel, man ska alltid vara nära en stol 😅 

Än så länge har jag inte känt så mycket mer och det har inte varit så hemsk tack och lov har jag bara känt mildare symtom än andra personer, men jag kommer att försätta skriva nu när jag mår bättre och har mer lust att göra saker. 

Hoppas ni har en trevlig jul och att nästa år blir bättre.

Jag önskar er en god jul och gott nytt år 🎄🥳