Dagbok

Dag 6

Dagbok Vecka. 50 

11/12

 Idag har mina föräldrar kommit hem till oss för att lämna lite jul prylar och besöka oss, mamma har inte mått så bra och det verkar som att hon är allergisk mot kylan fast man kunde också tro att hon kanske har fått Corona Viruset men hon har mått så här i flera månader och dom här besvär kommer och går, speciellt när det är så kallt.

Jag har börjat med smink så småningom och jag tycker att det är bättre så, dom här samarbetes grupper som finns där blir man stressad av men kanske inte på alla är så svårt att ha en bra kommunikation elle det finns också mycket missförstånd mellan medlemmarna.

Det hände faktisk inte mycket denna helg, vi bara tog det lugn och tittade på jul filmer Lördagen på kvällen som sagt mådde mamma dålig hon fick 38,2 graders feber men sen försvann febern med Alvedon och hon kunde sova hela kvällen, Idag Söndag mådde hon mycket bättre jag misstänker att hon var övertrött och är ganska bra på att bli stressad speciellt med allt som händer nu med Covid19.

Ha en trevlig dag och ta hand om er!!

💕💕💕💕