Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dag 5

OBS! DENNA DAG HAR VARIT DEN LÄSKIGASTE VI HAR VARIT MED OM.

25/11  Vecka. 48

“Denna dag har passerat redan, det är jag medveten om men jag kan säga så här….i mitt liv händer inte mycket nu för tiden eftersom vi är hemma hela tiden eftersom min son har förkylningsastma.”

Min son har haft förkylningsastma i snart fyra månader och nu kan han inte vara på förskolan, därför hade jag bokat en tid hos läkaren för att kunna ha en läkare intyg och veta om det inte var COVID-19 men jag var mycket säkert på att det inte var det, ändå! fick vi gå in på INFEKTIONS RUMMET som jag tyckte att det var väldig läskig, där har alla personer som verkligen har eller haft corona viruset varit. Alla datorer var bort plockade och läkaren hade två mask på sig, handskar och allt som krävs, det kändes lite som dom dokumentärer som man ser på tv. 

Efter att ha varit på kliniken och min son var fortfarande så räd (han gillar inte sjukhuset eller munskydd) bestämde jag mig för att passa på att vi var redan ute och ta min son till leksaks butik, jag visste inte riktig vad han ville som jul klapp därför ville jag ta honom ditt och kanske tomten kan ge honom rätt julklappen. Sen gick vi till en italiensk restaurang som serverar jätte goda maträtter och som har bra priser för allt dom erbjuder, mat rätten, salad, bröd, dricka och kaffe om man vill ha, denna restaurang är en av mina favoriter.

Masken min son har på denna bild är den ända han tackar ja till, tur han har tre stycken till och det är bra tycker jag han är i alla fall skyddad när vi åker på bussen eller tåget, rekommenderar starkt att barn också ska ha mask på sig.

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »