Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Story time, Berättelse

                    

Hej Alla!

Idag vill jag  skriva  om nånting som hände mig för två år sen, då var min son 2 år och jag var arbetssökande jag sökte jobb på klädbutiker som servitris, fast jag har aldrig jobbat som servitris men jag tänkte mest på min son att vi skulle ha en inkomst hemma.

Jag hade fått mammaledighet ett år (2016-2017) och då började jag söka jobb direkt bland praktik utbildningar så hade jag sparat lite pengar från mamma ledigheten och därför hade jag inte ansökt socialbidragen, jag var bestämt på att prova hitta jobb och det spelade ingen roll vart.

Så gick ett år och jag hittade jobb som städerska, allt gick bra jag började 7:30  och slutade 16:00 det var inte svårt eftersom lokalen var liten,  jag skulle vara noggrann med att städa varenda lilla sak. Min mamma hade en praktik och lite lektioner men vissa av hennes lektioner var i samma lokal som jag jobbade på, hon var där kanske två gånger i veckan.

Varje gång min chef gick förbi sa hon (bra gjort, fin städat) och alltid när mamma var med, sen blev min son förkyld två gånger och båda två gånger fick han antibiotika men andra gången var jag tvungen att vara borta i 10 dagar för att ta hand om honom (VAB), alltså jag vabbade i dom dagarna, efter jag kom tillbaka ville chefen prata med mig om jobbet. Innan jag försätter vill jag säga att jag har haft problem med ryggen sedan jag var typ 16 eller 17 år och därför är det svårt för mig att jobba på städ, men ändå provade jag för jag var så desperat och verkligen behövde jobbet och fick ett års anställning där.

Efter jag satt mig där min chef började med att säga “du kommer att ha en tre månaders anställning nu” hon tyckte att jag hade varit borta för mycket och att jag hade för många personliga problem, och att jag pratade mycket med mamma, fast mamma var inte ens där varje dag och dom gångerna hon var där då hade jag rast och man kan göra vad man vill eller prata med vem man vill på sina raster! jag visste inte att det fans regler för sånt!

Jag blev så ledsen och deprimerad att jag ville faktisk inte försätta, jag visste att jag hade inte gjort nåt fel, efter två veckor skadade jag ryggen och även så, ville jag stanna kvar den tiden jag fortfarande hade på jobbet men det gick inte att stå rak eller gå för det gjorde så mycket ont…….

Jag vill försätta med denna berättelse för det slutar inte här, men jag tänkte skriva klart den för i morgon! så kom till min blogg i morgon och läst färdig hur det slutar. 😉

Ha det så jätte bra resten av dagen!!

 

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »