Okategoriserade

Dagbok, Dag 4

Jag kommer att skriva 4:de dagen och två till från den här vecka eftersom jag tycker att medans jag var hos mamma då hade jag hjälp från henne, fast meningen med denna dagbok är att ni ska få veta hur det är FÖR MIG! att vara ensamstående mamma…..

Då börjar vi med idag

2020/11/23 v. 48

Idag vaknade jag fem på morgonen och hade värsta tanken när jag såg min son så djup i sömnen, för en sekund trodde jag att han andades inte… usch! vilken hemsk känsla! 

Efter en kvart vaknade han och jag var i köket höll på diska och fixa kaffe också försökte jag filma en video för min kanal men blev hel distraherad när han ropade “mamma!!!” lite räd också för det var fortfarande mörk. 

För frukost åt vi våfflor som Aiden älskar med mjölk och precis efteråt började vi måla, tanken jag hade var att min Aiden skulle börja med en jätte bra förskola block med läxor för barn för ålder 5+ men så klart tyckte han inte om, övningar var inte så svåra det var inte det som var problemet utan att han hade redan bestämt sig att måla.

Efter att ha målat så ville Aiden ha sin art på kylskåpet och som jag har redan berättat Aiden har förkylningsastma, han mår lite bättre än förra vecka men det hörs fortfarande att han har slem, är täpp i näsan och därför blir han andfådd, och fortfarande snorig han får så klart medicin för det.

Bland alla skrik och gråtande stunder idag lagade jag mat vid 13 tiden Korvstroganoff med ris och mais, jag måste acceptera att det har varit en tuff dag det är alltid en utmaning med sonen och varje gång det blir så tänker jag på att det är en del av det hela, man får som en liten röst som säger “kom igen! du klarar av detta själv!” och jag tänker varje dag att det är var värd att ha haft min son ensam, visst det har varit svårt men inte omöjlig. 

Stor del av dagen har vi lekt, sjungit, ätit och sprungit en efter den andra, så gör jag så att han blir lite trött på kvällen och det har fungerat för han somnade direkt vid 19 tiden. Nu när jag är ensam har jag tiden för mig själv tills 22 eller 23 tiden, men jag utnyttjar den tiden med att städa, tvätta, vika kläder eller titta på nån YouTube video när jag är så trött vill jag bara slappna av. 

Hoppas ni har haft en jätte trevlig dag. Nu säger jag adjö och njut av resten av kvällen!