Dagbok, Okategoriserade

7 Dagars dagbok

 

 Jag vill berätta lite om hur min dag ser ut som ensamstående mamma och därför vill jag skriva denna 7 dagars dagbok.

Dag 1

Fredag 12/11 v.46

Idag vaknade jag vid 5:30 fast jag börjar jobba 9:30 men det tar tid att ha sonen att byta om kläder, äta frukost och försöka att han ibland går till skolan stället för att åka med barnvagnen. Precis när jag lämnar honom på förskolan hade jag en tid hos sjukgymnastiken, men efter bara fem minuter som  jag hade varit i rummet med sjukgymnasten ringer telefonen för att säga att min son var väldig snorig och att jag skulle behöva hämta honom.

Min son har fått förkylnings astma för över tre månader sen och han fick sin medicin, läkaren sa att han kunde gå i skolan eftersom han skulle inte smita någon, problemet är att Folkhälsomyndigheter har nu nya regler för skolor och förskolor om att inga barn ska vara på förskolan med en enda symtom, det blir lite svårt för oss föräldrar som måste ut och jobba och speciellt vi som är ensamstående.

Samtidigt förstår man att det är en nödvändig situation att alla samarbetar så att inga barn eller vuxna blir smittade av Covid-19 på förskolor eller skolor, då bestämde jag mig för att åka iväg till mi mamma eftersom hennes lägenhet är värmare än min lägenhet  och där skulle min son må bättre plus att min mamma är som min sons andra mamma.

När vi kom fram hade Aiden (min son) fått en julklapp från sina morföräldrar, han fick en cykel blå med vit men jag tyckte att den var för liten för honom MEN också att han blev så lycklig med den och för mig det är det som är viktigast.

Efter lite träning med cykeln åt vi fika med mina föräldrar hemma hos mamma och sen pratade vi om lite om allt, min son bara lekte med sina leksaker som han har hos mamma,  lite senare gick pappa hem efter att Aiden hade somnat sen kollade mamma och jag lite serier på datorn och vid tolv tiden på natten lagt vi oss.

 

Hoppas ni gillar min lilla dagbok, och det kommer 6 dagar till.

Ha en trevlig dag!