Okategoriserade

Citron shampoo och charcol produkter

Hej Alla!

Idag ville jag berätta om citron shampoo som jag har nu provat i två veckor och jag måste säga att jag var tveksamt om det skulle funka på mig, jag har mycket problem med fett hårbotten och ingenting har fungerat men nu har jag provat denna produkt och den är bra!! så jag har köpt stora flaskan för hela månaden ut.

Jag hade provat den tipsen jag har skrivit här i början men det är en tillfällig lösning i alla fall för mig fast ja vet om folk som har bra erfarenheter om använda själva citronen i sin shampoo, så jag var tvungen att leta efter andra metoder eller produkter och jag måste säga att det finns shampoo som funkar med storleken passar inte med priset, flaskan ser ut om det vore den minsta stoleken och så kostar dom övar 300 kronor! nej tack det är bra stället använder jag citroner. I alla fall jag har hittat rätt shampoo men jag kan tyvärr inte skriva namnet här men om ni går in på min Instagram kan jag ta bild på den och ni kan gärna skriva nån kommentar eller fråga.

Också har jag provat mycket på sistone produkter med charcol för rengöra porerna och dom är fantastiska och effektiva, jag har använd några i över 6 månader och dom har fungerat jätte bra min hy är ren och len jag rekommenderar dom produkterna som charcol ansiktsmask till exempel det är min favorit.

Glöm inte att alltid använda eran favorit fuktgivande kräm varje gång ni tvättar ansiktet och serumet är jätte viktig, det finns också charol Eye patches som hjälper jätte mycket med dom svarta påsar under ögonen, jag har ett par men dom har gurka och gurka!! den är jätte bra för hy!! jag brukade dricka gurka juice på morgnarna, jag ska kanske börja igen. Hoppas mina tips hjälper er något om ni har frågor om det jag skrivit här jag bjuder er att gå till min Instagram och skriva eran funderingar.

Hoppas ni har haft en trevlig helg, ha en bra kväll!!

INSTAGRAM: sinara beauty