Okategoriserade

Makeup remover/ Smink borttagning

 

Hej alla!!

Idag vill jag dela på lite tips om smink bartagning, vilka är bättre och jag berättar enlig min egen erfarenhet.

Jag brukade använda smink borttagning som också hade olja,  och i början funkade jätte bra men med tiden blev jag känslig så jag var tvingen att byta till en annan. Nu säger jag inte att det kommer också hända er för jag har väldig känslig hy men det funkar säkert bra för er som redan använder denna.

Sen började jag använda smink borttagning i kräm som känns så skön och fräsch, ni kan prova mer om det i eran favorit märke, det finns många och jag kan tipsa att prova dom från apoteket. OBS!! VIKTIG ATT INTE GLÖMA! TA BORT SMINK INNAN NI GÅR OCH LÄGGER ER, DET ÄR JÄTTE VIKTIG! Sist men inte mins, jag använder just nu en makeup remover och face wash som har blivit min favorit, den använder jag speciellt när jag tränar på artistisk makeup.

Men jag har fått en smink borttagning som är cocos olja och jag kommer säkert att berätta hur den är, jag har strul förväntningar.

Hoppas ni haft ne trevlig helg!!