Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

5 övningar som hjälper att komma i form

Hej alla!!

Idag vill jag prata om min träningsrutin hemma, eftersom det har blivit mer och mer smittade av Corona Viruset.  Bästa beslut som man kan ta är att inte gå ut bara om man verkligen behöver, då tänkte jag berätta vad jag gör för träning.

uppvärmning:

Som uppvärmning har jag börjat dansa. Det är bara att hitta på nån bra låt och rör dig och det behövs inte vara den bästa koreografi. Jag bara rör mig så att kroppen blir inte så stelt när du håller på köra resten av träningen.

Första övning:

Efter uppvärmningen stretchar jag i 5-10 minuter ni kan välja själva hur mycket ni vill, man blir avslappnad av stretcha också.

Andra övning:

Jag brukade göra 2/50 situps alltså 100 men  förut typ för fyra år sen nu gör jag sakta 10 i taget, vilar och 10 till. 5/10 ni väljer själva hur många ni vill göra och snabb.

Tredje övning:

Armövningar brukade jag göra 3/15 men nu gör jag 3/5 och man kör så sakta man kan så att man inte blir för trött dagen efter.

 

Fjärde övning: 

Knäböjd för starka dina ben eller man kan också cykla i 5-15 minuter det hjälper också.

Femte övning:

Stretcha lite till, denna gång försök bara att njuta och ha musik på. Ni kommer att känna så bra efter åt, det är inte många övningar men man kan variera tills man kommer lite i form då och då.

 

Hoppas ni har haft en trevlig helig!! god natt!!

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »