Okategoriserade

Citron för håret

Idag vill jag prata om hårvård:

Det har inte varit lätt att hitta en bra shampoo för fett hårbotten, det finns en sak som jag lärde mig när jag var yngre och det var att använda citron i shampoo eller ta citron saften och applicera den på hårbotten sen skölja av och tvätta med vanlig shampoo, det funkar!! det är värd att prova. 

Hur tvättar du håret?

Dom flesta personer tvättar hårbotten först och sen resten av håret men!! visste du att man tvättar hårbotten med shampoo och resten med balsam? jo det är så, sånt tips fick jag från en frisör där jag bodde förut, men!! jag som många andra personer tvättar håret med shampoo och sen med balsam fast det skadar inte prova andra metoder heller det är bara att jag är van till den klassiska metoden. 

 

Hoppas ni har en bra helg!!