Okategoriserade

Charcoal, bra för pormaskar

 

Hej Allihopa!! Idag ville jag rekommendera ansiksmask för att tar bort dom otrevliga pormaskar, det finns också clear up strips för att ta bort pormaskar som man får i näsan och är lite svårare att ta bort. Jag brukar använda båda en till två gånger i veckan och dom är så bra!! det finns i olika märke som ni kan välja på och köpa men jag kan rekommendera ansiktsmasken för den lämnar din hud så len och ren, sen rekommenderar jag att tvätta ordentlig ditt ansiktet efter behandlingen, efter att ha tvätta ditt ansiktet använd din favorit serum och som sist använda din favorit återfuktande ansiktskräm. Att ta hand om antiks huden är prio nummer ett om ni vill att eran smink ska se ut så bra som möjlig och huden ska se ut som porslin men vi alla är olika vissa har ingen intresse av smink och det är helt okej dom vill bara ta hand om sin hy och det skadar inte att ha fin och en hälsosamt hy, medans andra är jätte intresserad av smink och vill lära sig allt om hudvård och smink så jag kommer att skriva nästa gång mer  tips så att ni som är intresserade kan prova hemma. 

 

Hoppas ni har haft en bra helg och jag önskar er allt lycka!! trevlig kväll!