Okategoriserade

Halloween dräkter

 

hej allihop!!

För mig Halloween är en speciellt datum eftersom man gör lite fest för barnet sen tänker man i förväg på vilken dräkt ska han/hon  ha, det är jätte kul tycker jag! och om man ska göra halloween kalas då tänker man på dekorationen, vilka ballonger ska man ha oranga eller svarta? jag vet inte hur ni känner men jag tycker att det är spännande med halloween!

När jag var liten brukade alltid mamma fixa min dräkt och alla i familjen var så nyfikna på vad jag skulle ha för dräkt, alla frågade henne vad jag skulle ha men hon vägrade berätta eftersom hennes dräkter var alltid dom bästa. En Halloween fick jag ha en typisk spansk dräkt som jag har alltid tänkt att just den var den bästa av alla halloween dräkter jag fick som barn och jag måste tilläga att jag hade så kul med alla släktingar, kompisar och alla godisar vi fick. Däremot är jag inte som mamma som vill att mitt barn ska ha den bästa dräkten, viktigast för mig är att han njuter av kalaset och själva dräkten.  Sam tidig tycker att vi är alla olika och jag älskar min mamma hon oroade sig för oss att vi skulle bara inte ha dom bästa dräkter utan vi skulle också ha kul på halloween, hon ansträngde sig så mycket för oss.

Denna halloween kommer nog bli bara vi alltså bara familjen pga corona men vi kommer ändå att göra det bästa av situationen och jag vet att min son kommer att njuta av den lilla kalaset och hans halloween dräkt.

Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg, ta hand om er!! nu är det förkylnings säsong plus coronaviruset.

ha en trevlig kväll!!