Okategoriserade

Naturen och makeup

 

Hej allihop!

Idag ville jag prata om uttrycka sina känslor på olika sätt i den här fallet med smink.

Jag har gjort denna smink med tanken på hur ser världen ut nu, havet full med plast plus annat giftig som skadar livet där varje dag ser man mer och mer djur som fastnar med plast eller som bara dör pga giftiga ämne som hämnar i havet eller folk som kastar soporna på stranden eller om man går på gatan ser man mer o ch mer att det finns vissa som kastar smutsiga blöjor på gatan, jo!! tro eller inte och jag som du som läser denna tycker det är äcklig och man blir ledsen att folk inte bryr sig.

Jag är inte så bra på att rita men det är tanken som räknas och jag skulle vilja veta hur ni tänker omkring detta, vad skulle ni göra för att förbättra situationen omgående hur man kan ta hand om världen, hur kan man hjälpa mer? det finns också organisationer som WWF som är bra på att ge information om hur det är just nu i hela världen, regnskogar som amazonen som håller på brännas och jag tycker det så synd med alla djur som dör där inne och själva regnskogen.

Det kommer mera såna smink med ta hand om naturen men än så länge skulle jag vilja göra lite annat och dela med er, hoppas ni njuter av helgen och passa på om det blir solig för vi kommer nog inte se så mycket sol när vintern har börjat, glöm inte att ta zink vitamin som hjälper mycket mot förkylning och en till tips, varje morgon lite varm vatten inte het så att det bränns bara lite varm ha citron i med honung om ni vill, och jag kan lova a det kommer att hjälpa mot förkylning eller halsbränna.

Hoppas ni har en bra helg ha det så bra!!