Inlägg

Munskydd för skydd och omtanke

Reklam samarbete för influensaskydd.se

Ta ditt ansvar och bär munskydd.
Sveriges regering har inte infört en lag på att munskydd skall användas på allmänna platser än – men det kan bara vara en tidsfråga. Experterna förväntar sig att siffran av Covid-19 ska öka nu i höst och då vill du vara förberedd inför den ökande risken av viruset.

Av olika anledningar behöver du pendla bland främmande människor på bussen eller tåget. Du har märkt att när det börjar bli trångt inne i fordonet så börjar människor att strunta i distansen för bekvämlighetens skull. Och i mataffären respekterar inte alla människor distansen där heller; de trängs för att de ska snabbt kunna hämta den vara de är ute efter. Att vänta någon minut på att du ska bli klar med det du gör har de ingen respekt för.

Trots en god handhygien och ditt försök i att hålla en god distans till andra så brister det någonstans när andra i samhället inte följer samma regler som dig. Ibland kan du till och med se och höra de som hostar öppet ute på allmänna platser. Det är att inte visa hänsyn till andra.

Munskydd från influensa-skydd.se är effektiva. De är testade och godkända i Sverige och de är även godkända av Läkemedelsverket.

Trygg med munskydd

Du kan känna dig trygg med munskydd från influensa-skydd.se; dessa har en tre-lagers design för att motverka spridning. Mikroorganismer vid utandningsluften har det svårt att passera igenom munskydd. Men hjälp av munskydd kan du minimera risken att du eller personer i din omgivning ska bli smittade av Covid-19. Gå in på influensa-skydd.se för att skaffa munskydd.

Influensa-skydd.se drivs av Mjällbusters AB i Solna, Stockholm. Du kan nå deras kundservice via kundtjanst@mjallbusters.se. Deras produkter skickas för en omgående leverans.