Okategoriserade

Lite tips om allt

 

Idag vill jag berätta lite om hur jag jobbar på Instagram i dags läge bland annat.

Förut var jag med på en stödgrupp men nu vill jag ta en paus från det och det jag gör är att välja en makeup artist och tränar på denna speciellt sminkbild det hjälper mycket om man vill bli bättre för man lär sig nya tekniker i en ny makeup style.

Det som är bra med att vara i en stödgrupp på Instagram är att man träffar jätte duktiga personer som sminkar fantastisk bra fast dom har bara tränat hemma med produkter som är billigare än dom dyra produkter dom gör så att dom billigare produkter funkar lika bra, dom här personer har lärt sig sina tekniker från youtube eller Instagram själva.

Nu pratar vi BARA om smink, men det finns också vissa som kan mycket t.ex photoshop eller data redigering och dom flesta har också lärt sig genom internet, dom har inte behövt betala för en kurs eller så, man blir så himla imponerad!

Så det jag håller på med just nu, jag håller på lära mig nya saker och försöker ta det lite lugn med smink och när jag inte sminkar mig så mycket jag tar mycket hand om hyn så att den alltid är återfuktad och fresh. Jag har också skrivit om träningen hemma som jag håller på med lite om jogga och för mig har funkat jätte bra, jag har tappat 8 kilo nu och tänker tappa mer vikt, kläder som inte passade förr har börja passa men man måste hålla koll på vad man äter också jag har tagit bort söker och fett som jag dessutom mår illa av, jag har slutat äta bröd och har börjat dricka laktosfri mjölk man kan också stället för att dricka mjölk kan man dricka blåbärssoppa som är jätte bra immunförsvar.

 

Jag hoppas ni har en trevlig dag!!