Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Behandla ansiktet innan smink

{“source_sid”:”6C9F522B-FB99-4E34-A8DE-4F0EFD7FE0C1_1597434311567″,”subsource”:”done_button”,”uid”:”6C9F522B-FB99-4E34-A8DE-4F0EFD7FE0C1_1597434311558″,”source”:”other”,”origin”:”gallery”}

Hej alla läsare!

Det finns många som inte vet hur man förberedder huden innan smink, eller dom som inte ens visste att man SKA förberedda sin hy innan smink. Här vill jag lära dig att förberedda din hy så att den ser som en porslin dockans hy, jag ska ge dig tips om hur du ska behandla din hy innan.

1. Förberedda huden

Du tvättar ansiktet med din favorit produkt, detta om du inte har smink, har du smink då är detta din andra steg, du ska ta bort sminket du har först och sen ska du använda din ansiktstvätt.

2. antiks behandling 

Man kan använda eye pads och sen använda antiks mask samtidig eller man kan göra det en i taget det bestämmer du själv, lämna ansiks masken i ungefär 10-15 läs alltid på förpackningen eftersom allt beror på märken eller vad är produkter för.

 

3. ansikts kräm

Det är viktig att ha serum och sen applicera en fuktgivande kräm efter att ha gjort allt detta, försök att göra det varje morgon!! OBS! bra att ha både natt kräm och dag kräm och inte glömma använda dom.

 

4. Primer

Primer använder man precis innan foundation så att sminket ska vara på ansiktet längre tid, man kan hitta för olika sorts av hy jag t.ex använder oftast primer för torr hy som hjälper att återfukta eller man kan också hitta primer för stora porer, det primern gör är att förminska och när du applicerar foundation din hy kommer att synas så rent och glittrande på en naturlig sätt.

 

Detta är nog sista tips och det är om man vill ha mer glittrig i ansiktet, man kan blanda sin foundation med en flytande highlight droppar, blandar och applicerar produkten. Jag rekommenderar att applicera eran foundation med sminkborste stället för sminksvamp.

 

Hoppas ni har kul med eran makeup förberedning!! ha en trevlig dag!!

 

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »