Okategoriserade

Gurka, bra för hyn

God morgon alla!

Idag  vill jag ge er en liten tips till er så att ni ska känna er mer hälsosamt, och kanske ävenså ut  yngre än du är! 😉

Då ska jag börja med att bäretta,  när jag var en liten flicka min mama brukade ge mig gurka med citron hon gjorde det som juice, varför det? gurka är jätte bra för hyn och det rekommenderar dom också på spa även när man ska ta bara vatten så lägger man till gurka skivor med citron. om ni skulle se min mamas hy ni skulle bli förvåna hon är 56 men ser ut som 45 jag lovar!! gurka är bra!

Men kom ihåg också! bra kost hjälper mycket också, försök äta grönsakerna färska och lika med köttet. Träna hemma nu när det är corona tider det är inte bara sluta äta onyttigt, träning också är jätte viktig.

Hoppas ni har en jätte fin dag!! ha det så bra!