Okategoriserade

Träna hemma

Hej alla!! 

Jag ska berätta lite mer vad jag gör för att tappa bort vikt och jag menar nu när man kan inte gå till gymmet eller vara ute pga smittan av corona viruset, man också börja träna hemma och om man har bra disciplin kommer detta funka.

Det första jag gör är jogga för nybörjare som man kan hitta lite video på internet eller du kan också sätta på lite musik och börja dansa i dit eget rymt, det är en perfekt sätt att varma up kroppen och om du gör jogga samtidig stretchshar du.

Varje morgon gör jag 50 situps delat på två det vill säga 25 vila 5 sek sen 25. Om det är för svårt kan du börja med 10 och sen fem repetioner av 10, du tar en pause mellan varje repetion. 

Vi kan ta dom här övningar för att börja med, det finns många fler övningar man kan göra hemma men vi börjar sakta.

Ha en trevlig dag!!