Okategoriserade

En månad, 5 kilo mindre

Jag började med en bantningsmetod som har gjort att jag har tappat fem kilo i mindre än en månad och det är ingen ohälsosamt, det är hel motsatsen man lär sig att äta mindre, rätt portioner och rätt mat.

Man kan välja många olika metoder att tappa bort vikt men för mig den bästa metoden har varit att äta rätt mat och rätt portion, jag har börjat minskat till tre mat portioner dagligen plus två mellanmål och det är ändå bra för en person, som frukost kan man ta t.ex en fruktsmoothie eller müsli med mjölk eller yoghurt och som mellanmål kan man ta keso med rusin i. Så klart att man ska också röra på sig och det räcker med att man promenerar minst en halv timme för att börja med, sen kan man så småningom börja med Jogga för nybörjare som man kan också hitta olika video på nätet OBS!! man måste sluta äta chips och glass, godis osv om man vill att det ska fungera!!

Hoppas ni kan också börja som jag, så småningom och jag vet att det är svårt men man måste bara insistera och kämpa mycket med träningen. 

 

lycka till!!