Okategoriserade

God morgon bloggen!!

Hej!!

Klockan är 6:14, jag har aldrig vaknat så tidig för att skriva i min blogg men på sista tiden att sminka mig och sen göra foto för att ladda upp på IG känns väldig bra, avslappnande i alla fall, jag har olika konto som jag skulle vilja ta hand om. Den första som jag började med var YouTube som gameplayer men innehåll på kanalen ändrades till svensk kultur osv, och nu handlar mer  om smink och min vardag.

Instagram har jag haft i lite mer än ett år och det funkar bättre för mig, så jag tror jag kommer att lämna YouTube kanalen för ett tag och fokusera mer på Instagram, där kan jag samarbeta mer med andra Intagramers, göra live videos, Insta stories, bilder och mycket mer plus att det är en mycket enklare sätt att komma närmare personer.

Besök gärna min Instagram sida:  Sinara Beauty.

Ha en bra dag!! ❤️❤️☺️☺️