Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ge aldrig upp!

Idag vill jag berätta om min erfarenhet som Instagramare/youtuber, Jag kan börja säga att det har inte varit lätt ni kan söka mig på min youtube kanal och se att jag har inte många prenumeranter fast jag har kämpat så mycket med detta och folk kanske tror att jag är bara lat som inte filmar osv, men nej!! det blir alltid nånting som kommer i vägen framför mig och det har ingenting att göra med att tänka negativ hel motsatsen det som händer, händer plötligt och jag bara kraschar in i den osynliga muren, det finns många i min närvaro som tycker att det är dum med YouTube, smink och Instagram, dom förstår inte varför jag håller på med det? men i slut endan det är jag som bestämmer vilka jag släpper in i mitt liv, vilka kommentarer eller åsikter jag tar som är viktigast!! och det är en av mina drömmar att vara en bra youtuber, bloggare, och makeup artist. Men en dröm som jag har lyckats 100 procent… att vara mamma, det är den bästa dröm jag har uppnått, jag tror att alla som är mammor förstår vad jag menar, jag älskar dig min son tills min sista andetag och även efter. Just look over your shoulder, I’ll be there ALWAYS!

Det finns en bra budskap på detta, kämpa!! ge aldrig upp med dina drömmar även om vissa personer säger att man ska misslyckas!! nejjj!!! ge aldrig upp för att det är DIN DRÖM OCH INGEN SKA FÖRSTÖRA DEN FÖR DIG!! du är en fantastiskt person som kan göra allt du vill!. Jag önskar dig allt lycka och hoppas på att du har en trevlig jul och gott nytt år med dina kära och nära!

God jul till alla!!?

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »