Okategoriserade

Tips om hudvård

Hej alla!!

Idag kommer jag med tips om hudvård förre och efter man ha sminkat sig.

Det är viktig att varje morgon du tvättar din ansikte med ansiktets tvätt, ansiks tvål som man kan köpa på Sephora eller apotek, Aco märke är så himla bra med hudvårds produkter och det kan jag rekommendera starkt! efter du har tvättat din ansikte, det är viktig att du använder serum och sen ansikts kräm men om du inte har serum använd alltid antiks kräm för att återfukta huden. jag brukar använda shet mask en till två gånger per vecka det kan ni också hitta på apoteket, sephora och även kicks jag har börjat använda Eyepatchs för att återfukta och ta bort mörka ringar under ögonen, det rekommenderar jag också! det känns så härlig.

Allt denna rekommendationer är viktiga och speciellt om du håller på med smink, all ta hand om huden är extra viktig om du vill att din smink ska synas bra och naturlig. lucka till med eran hudvårds rutin!

Instagram: sinara beauty
där kan ni se mina smink bilder.