Okategoriserade

Förälderskap och familj

Nu när jag är mamma kan jag ge min åsikt och säga att det lättast att bli mamma har varit att födda barnet än uppfostran, god vad det är svårt!! tröstårdern, vakna mitt på natten, när barnet skriker i offentliga platser osv. Men jag är väldigt glad att ha fått min son och även om han är lite svårt ibland han är min allt!

Jag är väldig tacksamt att ha fått hjälp från mina föräldrar, dom har alltid varit där för oss jag manar min son och mig själv, man ska verkligen vara glad att ha föräldrarna vid sin sida och speciellt när man inte har haft någon annan i familjen som fysisk stöd efter en separation, graviditeten och förlossning. Min bror kom efter min son hade födds och dom blev bästa vänner redan från början. Sen kom min andra bror med sin fru och denna år firade vi julen tillsammans, det var den bästa jul vi kunde ha! sen åkte dom tillbaka till hemlandet och vi vet inte när vi kommer att träffa dom igen, vi pratar då och då på telefon, det viktigas är att hålla kontakten men dom är bästa bröder man kan ha.

Min son är snart fyra år och det har fungerat bra, det kommer att bli tufft när vi bor själva, men jag har positiva tankar och det är också viktigast!!